ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γεννήθηκα το 1983, μεγάλωσα και σπούδασα στο Ηράκλειο Κρήτης. Γονείς μου είναι ο Νιπυράκης Νικόλαος (καθ.Χημείας) και η Χατζηγιαννακίδου Παρασκευή (καθ.Αγγλικών). Έχω τρία αδέρφια: τον Θανάση, την Αλεξάνδρα και τον Σταύρο. Έχω καταγωγή από τα Πρεβελιανά Ν.Ηρακλείου και την Πάτρα Ν.Αχαΐας.

Σπούδασα στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογιών Πανεπιστημίου Κρήτης και είμαι κάτοχος προπτυχιακής ειδίκευσης στη Διδακτική της Φυσικής. Έχω παρακολουθήσει πάνω από 15 επιμορφωτικά σεμινάρια και διαλέξεις Φυσικής και παιδαγωγικού περιεχομένου.

Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίιου Κρήτης, με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Δ. Σταύρου. Ερευνητικά μου ενδιαφέροντα είναι η Εκπαίδευση STEM, η Εκπαίδευση σε Εργαστήρια με Μικροϋπολογιστικά Συστήματα και η Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών.

Έχω διδάξει Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου,καθώς και σπουδαστές ΑΕΙ-ΑΤΕΙ. Έχω εργαστεί στα φροντιστήρια "Ομόσημο" , "Μέθοδος", "Ολοκλήρωμα". Επίσης, έχω εργαστει εποχιακά στον τουριστικό τομέα.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά σε επίπεδο καλής γνώσης (FCE-DELF αντίστοιχα). Είμαι κάτοχος κρατικού πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού Η/Υ και έχω πολύχρονη εμπειρία στη χρήση Η/Υ, με βασικές γνώσεις προγραμματισμού και web design.

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με το θέατρο, τους παραδοσιακούς χορούς, την καλαθοσφαίριση, τον κινηματογράφο και το σκάκι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες,παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ζητώντας το βιογραφικό μου σημείωμα(CV)

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ